Monday, October 24, 2011

Motives

RM150
(sepasang untuk gigi bawah & atas)

RM100
(gigi atas sahaja/gigi bawah sahaja)
Harga termasuk kos penghantaran via Pos Laju 

 


CHOOSE YOUR MOTIVE:


Hello Kitty

Motif 'O'

Mickey

Flower

CHOOSE YOUR COLOR:
Motive Hello Kitty
10=Black
15=Dark Purple


Motive 'O'
11=Black

Motive Mickey
15=Black
12= Dark Purple


Motive Flower
14= Black
12= Dark purple

Bahan-bahan yang kami gunakan:


Ini di panggil DAWAI NITI yang berbentuk lengkung.
Ukurannya seperti lengkungan rahang standard. Dawai ini lah yang di pasang dengan bracket. Ia berfungsi untuk mengikat gigi anda.
Kami menggunakan dawai niti asli yang digunakan oleh para orthodontic.
Dijamin tahan karat!
Ini adalah BRACKET ORTHODONTIC/Buccal Tube.

Di perbuat dari bahan metal yang
tidak akan berkarat.
Bracket ini berfungsi untuk menyambung dawai niti.


p/s: jangan risau, ia memang tahan karat, kerana kami sebagai penjual sudah menggunakannya terlebih dahulu. Di jamin tahan karat, insyaAllah.

52 comments:

  1. tak boleh pilih warna striking2 sikit ke? merah ke, terquoise ke ?

    ReplyDelete
  2. boleh, pilih color yg available sahaja minima dua warna berbeza

    ReplyDelete
  3. warna available mmg tinggal black dengan dark purple je eh? nak warna merah motif o tu :(

    ReplyDelete
  4. ms hezreen, all colors above are available. black n dark purple tu kita nk bgtau details mana satu hitam, mana satu darkpurple takut customer confuse.

    ReplyDelete
  5. hi..i nak tanye..i mmg pkai brace..dah 2 thn...if i just nak beli die punye motive blh x...coz every month i akn g jumpe dentist n tukar getah tu..so can i buy the only motive...

    ReplyDelete
  6. sure no prob, click on our collection and refer to rubber bands

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can't read anything on this website. I speak English only! Please help me! I really want these braces before Christmas but I can't figure out how to order!

      Delete
    2. Berapa banyak yang mereka hello kitty motif atas dan bawah dalam dolar Amerika Syarikat

      Delete
  7. dat means yg ade number je available? or u sje nk highlight yg numbered tu so that org x confuse?

    ReplyDelete
  8. Hi :) Nak tanya, saya mmg dah pakai braces tapi problemnya dentist tu tak banyak pilihan warna lah. Mana nak beli rubber bands colourful tu eh? Boleh saya suruh dentist tu pasangkan warna yg saya minat. You ada jual ke bands tu je?

    ReplyDelete
  9. hello nurain. ada just go to
    bracesfaces.blogspot.com/2011/10/we-need-your-feedback.html

    ReplyDelete
  10. Salam, nak tanya .kalau kite order braces, dah siap pasang dgn dawai or kite kene pasang sendiri ?

    ReplyDelete
  11. Kalau sye bli atas je bleh pileh warna selang seli tak?

    ReplyDelete
  12. mmg slamat tok gigi?? bole bukak dan cabut kan..sangat terujaaaa.heheh

    ReplyDelete
  13. boleh x pastikan oder sy tu anda dah dpt,sy mc c pasti nk isi form tu

    ReplyDelete
  14. kalau nak beli motive atas/bawah harga still RM100 dengan colour ?

    ReplyDelete
  15. Salam,mcm a bit confuse la..yg rm100-150 ne skali dgn dawai dan ciap dipasang means kta hnya perlu adjust dawai to fit dkat gigi kta lah?
    and then yg rm 20-30 tu xde skali ngan dawai ke?

    ReplyDelete
  16. If i order it tomorrow , do I still get the rm50 discount ?because I live at sabah. and the order takes 7 days to reach here

    ReplyDelete
  17. salam sis, dgn harga rm150 apa jew yang saya dpt.?

    ReplyDelete
  18. slm sis, if i nk order yg RM150 tu tpi nk motif BRACKET ORTHODONTIC/Buccal Tube bleh tk?

    ReplyDelete
  19. Hi .. im from Philippines .. do you sell also in here ?

    ReplyDelete
  20. Hye if I pickup on subang is it free shipping?

    ReplyDelete
  21. hai asalamualaikum :) kak if kita nak ambil barang dekat k.dmnsara dekat area mana eh?

    ReplyDelete
  22. Excuse me,can I choose two colors? And if can,how much will it cost?

    ReplyDelete
  23. If amik dua colour hrga still $150 ke?

    ReplyDelete
  24. hye, i gotta ask this..i xbrapa paham yang power chain tu..so kiranya kalau beli satu chain tu ckup untuk gigi ats and bawah ke??means every 20cm boleh buat different colour??

    ReplyDelete
  25. i ada order...tp i got confuis during isi form...i wanted to order rubber bands sahaja..

    ReplyDelete
  26. Replies
    1. Malaysian that's what it says on my page translator

      Delete
  27. Hi, do you ship in the USA? Also, how much are the fake braces? Please Reply! Thanks!

    ReplyDelete
  28. Hi ! The motives are RM 150 kan ? The postage berapa ringgit ? :) Please reply ASAP !! :) x

    ReplyDelete
  29. I cannot figuire out how to order because the directions arent in english. HELP!

    ReplyDelete
  30. Hello there. I nak tanya... Motive'O' tu, warna black je ada time ni? warna lain xda stock eh? A.S.A.P I need to know.and I tgh use permanent braces ni. after this I nak pakai fake braces. boleh kan?

    ReplyDelete
  31. Hello , motives tuh memang pakai 2 colour yea? misalnya i nak beli yg motives hello kitty tuh so i kene pilih 2 colours right?

    ReplyDelete
  32. hi,boleh bagi harga rendah skit untuk budak umoe 11 ni boleh x ??
    please reply walaupun x ikhlas

    ReplyDelete
  33. How much are this?R u able too send it too singapore?

    ReplyDelete
  34. Salam.Saya nak tanya adakah yg RM150 tu termasuk sekali dengan motif @ motif tu dikira berasingan?Kalau sekali,berapa warna yg boleh dipilih?tq.

    ReplyDelete
  35. hi i'm from phillippines? i dont understand the price how much the braces?

    ReplyDelete
  36. dawai tu bagi 2 sekali sahaja or bagi satu pack? kalau satu pack ada berapa in each pack?

    ReplyDelete
  37. Salam, kalau nak beli dawai , bracket dengan motif sendiri boleh ? Berapa yek ? :)

    ReplyDelete
  38. Kalau nak beli, mcm mane eh? How to pay and the delivery?

    ReplyDelete
  39. how much are the hello kitty fake braces and how much also how do you orader

    ReplyDelete
  40. Hello I quite like the hello kitty ones how do i order and do you deliver to scotland???
    how much are they???

    ReplyDelete
  41. are you shipping your products here in the Philippines? tnx. and please translate some of the words to english so we could understand it. thank you so much.

    ReplyDelete
  42. i wanna order motive o with 2 colours can? eg: 1 colour pink thn one colour blue side by side... (pink,blue,pink,blue) how much? or same price?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...