Wednesday, October 19, 2011

Braces Rubber Bands

Jangan confuse! harga di bawah ini bermakna hanya untuk getah braces sahaja. Ya! getahnya sahaja, kami jual getah ini untuk mereka yang memang pakai braces permanent dan juga mereka yang dah ada dawai 'fake braces'.
Harga termasuk kos penghantaran via Pos Laju


MOTIVE: O 
Harga:RM20!
(satu batang/color=26 biji)

Motive 'O'
11 is black

MOTIVE: Hello Kitty/Mickey/Flower 
Harga:RM20!
(satu bulat/color=40 biji)

Motive Hello Kitty
10 is Black
15 is Dark purple


Motive Mickey
15 is Black
12 is Dark Purple
Motive Flower
14 is Black
12 is Dark purple

TWIN COLOR: 
Harga:RM25!
(20 biji/rings)
 
Warna yang masih tidak available:
Not available:
4,7, dan 9

MOTIVE: Power Chain 
Power Chain ini untuk pemakai braces permanen sahaja.Harga:RM30!
(satu meter/max 5colors (20cm/color))


16 is Black

25 comments:

  1. Maaf bertanya , Saya dah order , Then lepastu , email sampai bila ye ?

    ReplyDelete
  2. hhey , klau beli twin colour tu kena pasang sendiri ke ?

    ReplyDelete
  3. Hye I'm new here, I was intrested to wear this.. How much it cost?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. sis nak tanya, mcm mana cara pembelian power chain ??
    tak faham

    ReplyDelete
  6. boleh ke nak beli braces without dawai? kalau boleh,berapa harganya?

    ReplyDelete
  7. Kalau order kena bank in duit terus ke?

    ReplyDelete
  8. Macam mana nak order??????? Nak sgt!!!

    ReplyDelete
  9. Kalau nak byr payment tanpa guna account bank boleh?

    ReplyDelete
  10. sy nk wrna twin color..cmne nk order

    ReplyDelete
  11. im interested in buying this. Whatapps or message me ur banking acc no. on 0177113917. Thx. i prefer maybank.

    ReplyDelete
  12. Bodoh nya . Dah oke buad offer tp xde no phone

    ReplyDelete
  13. Hai.. sesiapa yg berminat nak beli getah braces boleh follof ig: @bracesonlinemalaysia
    Harga bawah rm10

    ReplyDelete
  14. Hai.. sesiapa yg berminat nak beli getah braces boleh follof ig: @bracesonlinemalaysia
    Harga bawah rm10

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...